Sib d.o.o.
kontaktSib slogan
title O nas title
Svetovalci

Z obilico izkušnjami Vam zagotavljamo pravilnost pri izvedbi postopka, strokovno vodenje postopka, nizke stroške, enostavnost izvedbe ter preglednost poteka postopka.
Z znanjem in izkušnjami Vam svetovanje nudita:
  • mag. Darja Čerič,
  • Milan Železnik, univ. dipl. pravnik, strokovni sodelavec.

Darja Čerič   je magistrirala s področja javnih naročil. Kot direktorica podjetja SIB d.o.o. in Inštituta za javno naročanje in javne finance se že vrsto let posveča področju javnega naročanja.  Pridobila je tudi naziv sodne izvedenke za javna naročila.
Je zunanja sodelavka Evropskega pravnega centra in Inštituta za lokalno samoupravo.

Milan Železnik je diplomiral na Pravni fakulteti v Ljubljani. Je višji predavatelj za področje javne uprave, varstva okolja, urejanje prostora, gospodarskih javnih služb in zakonodaje na Višji poslovni šoli Doba. Je direktor Evropskega pravnega centra - EPC in strokovni sodelavec Inštituta za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor. Glavna področja njegovega dela so javna uprava, upravno pravo, lokalna samouprava, pravo javnih naročil, pravo urejanja prostora in sistemi fiskalne decentralizacije. Z omenjenih področij je do danes izdelal vrsto znanstvenih in strokovnih del, ki so bila objavljena v priznanih domačih in tujih revijah, predstavljena na konferencah in povzeta v medijih.
 
 
Kontakt
Osebna izkaznica podjetja
Vizija in poslanstvo podjetja
Kje nas najdete
Svetovalci

Sib d.o.o. Copyright © SIB d.o.o. 2009 059 / 20-92-30 • info@sib-mb.com RoLAN Rešitve